Secretul unui cadou bine ales – sa fie haios si ales la momentul potrivit

Se spune ca rasul poate fi chiar o terapie. Se considera ca simtul umorului este o calitate, astfel ca mai tot ce roieste in jurul acestui subiect inseamna fara doar si poate aspecte pozitive. Iata de ce un astfel de concept a devenit sursa de inspiratie chiar si pentru o selectie de cadouri. Acestea pot avea tente haioase, pot fi special dedicate sa starneasca amuzament, spargand tiparele clasice despre ce inseamna un cadou.

Exista desigur si aici un lung sir de repere despre cum sa alegi si sa inmanezi un obiect ales din sirul de optiuni de cadouri haioase. Nu toata lumea agreeaza acest stil, nu toata lumea gusta o gluma, astfel ca trebuie sa fii atent la alegerile pe care le faci. Se recomanda sa mergi pe o astfel de varianta atunci cand destinatarul tau este o persoana apropiata tie – prieten, amic. De asemenea, modul in care il inmanezi conteaza si face diferenta.

Cadouri haioase, nu ridicole

Trebuie spus ca se remarca o diferenta intre ce inseamna haios si o gluma dusa prea departe. Exista uneori riscul de a cadea in penibil sau de a fi prost interpretat. De aceea este foarte important sa se aleaga un cadou amuzant, nu ridicol, prin raportarea la destinatar si la stilul acestuia. Insa la fel ca si in alte cazuri, se va tine cont de povestea din spatele acestei alegeri.

Idei de cadouri de acest gen gasesti si la Gift Express. Iata si cateva sugestii ce mentin o linie a decentei, dar aduc in prim plan si nota hilara ce asigura cadourilor originalitatea de care au nevoie:

  • Halba cu claxon – suna deja foarte amuzant, de cum auzi asocierea acestor concepte. O poti achizitiona pentru cel care este mare fan al berii. Poti alege si varianta de mesaj pictat sau gravat pe halba.
  • Paharul urias – daca te-ai plictisit sa vezi aceleasi tipare ale lucrurilor atunci o varianta XXL al unui pahar de bere te va surprinde realmente. Adauga si un mesaj interesant si ai cucerit inima celui care nu se mai satura de bere sau prefera in general un stil neobisnuit al lucrurilor.
  • Cana termosensibila – aceasta este o surpriza si astfel are sanse sa fie apreciata prin intorsatura situatiei. Aparent este vorba despre o cana cu fata trista, cu o culoare neagra. Cand lichidele calde sunt turnate in ea isi schimba culoarea si implicit imaginea fetei, ce se transforma intr-una vesela. Se pare ca aparentele inseala sau cel putin acesta este mesajul transmis.
  • Obiecte de decor pentru masina, animalute amuzante pentru geam sau parbriz – acestea se ataseaza cu ventuze si prin simpla aparitie sunt adorabile si amuzante. Le poti alege in varianta de vacuta, caine si nu numai, indeosebi pentru pasionatii de sofat.

Astfel de idei le poti pune in aplicare oricand, nici nu ai nevoie de o ocazie anume. Cadourile in general sunt asociate cu un eveniment, moment si intocmai pentru ca trebuie sa fie o surpriza poti alege un moment aleatoriu pentru a oferi o mini mascota sau o halba inedita, nu-i asa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *