Selfie, viata sexuala, dependenta !

Selfie si viata sexuala

O cercetare realizata de catre un profesor de Universitatea Wageningen a tras o interesanta concluzie in ceea ce priveste aceasta moda a selfie-urilor. Mai exact, Van Christyntjes Gallagher, cercetator la Wageningen University, a demarat un studiu cu privire moda selfie-urilor si la final a ajuns la o surprinzatoare concluzie. Indivizii care posteaza multe selfie-uri, adica poze, pe retelele de socializare cer defapt ajutor, deoarece sufera din cauza lipsei de activitate sexuala ! Acest studiu  nu e defapt o gluma, cercetarea a avut un lot de 800 de persoane dependente de selfie, iar 83% dintre aceste persoane nu erau active din punct de vedere sexual. Oare cate dintre aceste persoane inactive sexual erau fete frumoase dependente de selfie ?

Dependenta de selfie se imparte in 3 categorii

In ultimii ani, tot mai multe persoane posteaza zilnic un numar mare de poze selfie pe platformele de socializare, iar APA (Asociatia Psihiatrica  Americana) a clasificat anul trecut dependenta de selfie in trei categorii. Varianta incipienta care se manifesta prin realizarea a trei selfie-uri pe zi, fara a le posta insa pe diverse retele de socializare. A doua este versiunea acuta, care presupune imortalizarea a trei selfie-uri dar si postarea lor pe social media, iar ultima presupune selfitisul cronic.

Persoanele dependente au o nevoie incontrolabila de a face selfie-uri si de a le posta in permanenta. Selfitis-ul este asadar o dorintă obsesiv compulsiva, o afectiune psihica, la baza careia sta o lipsa acuta de incredere in sine.

Dependenta de selfie se trateaza prin sex? Intreb si eu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *