Servicii traduceri e o nisa de business extrem de complexa

Servicii traduceri ca si idee buna de business

traduceri

Vara se observa cel mai bine faptul ca pe piata romaneasca de servicii, e loc inca de servicii traduceri mai ales datorita numarului mare de romani plecati in strainatate care au nevoie de traducerea unor documente. Desigur ca nu doar vara le merge bine celor care detin un birou de traduceri, un cabinet de servicii traduceri care pe langa clasicele traduceri autorizate si legalizate, acestia pot sa mai castige un ban oferind  colationari, apostile, supralegalizari si mai apoi banalele servicii de listat imprimanta, xeroxat, scanat documente, articole de papetarie. Eu chiar cunosc o persoana care detine intr-un anumit judet mai multe birouri de traduceri si careia ii merge extrem de bine din punct de vedere financiar.

Plus de asta pe nisa asta de servicii traduceri, prezenta online e foarte importanta, iar www.servicii-traduceri.ro atrage o gramada de clienti prin online.  Dupa cum se recomanda,  Inova Traduceri, detinatoare a servicii-traduceri.ro are 12 ani de experienta iar in acesti ani „au fost ani in care ne-am pastrat entuziasmul de la inceput, dar am si invatat enorm despre ceea ce isi doresc  clientii nostri si cum ne putem eficientiza serviciile”. Deci pana la urma Inova Traduceri confirma ceea ce toti anteprenorii stiu deja, pe piata de prestari servicii conteaza enorm evolutia si imbunatatirea calitatii serviciilor in timp.

Ce fel de traduceri se realizeaza la Inova Traduceri !?

servicii traduceri

Daca vara dupa cum spuneam se traduc documente pentru casatorie in strainatate, angajare sau continuarea studiilor, ori pentru inmatricularea auto, www.servicii-traduceri.ro realizeaza traduceri economice, traduceri literare, traduceri tehnice,  chiar si traduceri medicale ori farmaceutice si traduceri it. Deci un astfel de business implica angajarea unor profesionisti dedicati in domeniul lingvistic, probabil datorita caruia nici nu sunt foarte multe firme ca Inova. Ca activitate fizica, prin sedii in Bucuresti si Iasi dar si prin prezenta online cu www.servicii-traduceri.ro , Inova Translations prin echipa ei de traducatori, datorita pregătirii didactice superioare și a experienței profesionale acumulate, ofera servicii de traducere in/din peste 30 limbi pentru diverse domenii.

Inova Translations si promovare online

Capacitatea de comunicare a unui anteprenor este esentiala. Sunt siguri ca pe nisa asta de traduceri exista foarte multe firme care ofera servicii la un nivel inalt, insa o prezenta online si un portal atat de detaliat in informatii cu serviciile pe care le ofera, adica domeniile in care se pot realiza in si din traduceri, dar si cu un content bine scris, www.servicii-traduceri.ro e poate cel mai bun portal de prezentare din categoria servicii, pe care am ocazia sa il promovez. E simplu, insa un portal al unei firme din categoria prestari servicii atat de bine realizat nu am mai intalnit. Probabil e si meritul echipei de traducatori profesionisti, insa iarasi Inova Traduceri are ceva ce rar regasesc,  un formular de contact extrem de detaliat.

inova formular

 

Traducatori cu pregatire inclusiv in domeniul medical

Trebuie de asemenea mentionat ca Inova are traducatori cu studii medicale. Traducerile medicale reprezinta acea parte de traduceri cea mai specializata si care pentru o redare cat mai exacta Inova efectueaza traduceri doar folosind traducatori calificati in domeniul medical. De obicei acestia sunt fie medici, fie au o pregatire de lunga durata in medicina. Astfel, daca aveti de tradus diagnostice, fise medicale, manuale de specialitate, adeverinte medicale, prospecte medicamente, retete medicale, autorizatii de libera practica ori analize medicale, apelati la Inova inclusiv prin www.servicii-traduceri.ro !

Mai mult decat orice traducere, interpretare !

De mentionat este faptul ca cetatenii straini, necunoscatori ai limbii romane, care au de facut acte notariale (declaratii, procuri, contracte de vanzare-cumparare ) care vor sa se casatoreasca ori trebuie sa se prezinte in fata autoritilor romane, au nevoie de un traducator/ interpret autorizat pentru limba romana ! De exemplu in momentul in care va aflati in situatia unei intalniri de afaceri la care are loc o negociare, licitatie, ori prezentari, simpozioane si trebuie sa convingeti intr-o limba straina pe care nu o stapaniti, prin servicii de interpretare, Inova Translations va pune la dispozitie servicii de interpretare consecutiva dar si interpretare simultana.

Te-am convins sa apelezi la servicii-traduceri.ro ?

Avand in vedere ca nu sunt traducator nu vreau sa laud pe nimeni. Insa nisa de servicii traduceri e cu adevarat o nisa grea. Desigur ca Inova Translations e reperul in piata, insa exista in tara si cabinete de traduceri mici, locale care isi fac cu perseverenta munca. In cazul de fata, pentru traduceri si interpretare, Inova e exact dovada profesionalismului si a experintei. Sunt convins ca inca e loc de cabinete si birouri care sa ofere servicii traduceri, iar de asemenea ca si freelancer daca cunosti o limba rara ai sansa sa scoti bani frumosi. Daca nu apelezi ca si client la Inova, poate cunosti o limba straina rara, iar citind acest articol iti depui CV-ul pe servicii-traduceri.ro/ro/cariera.php !

Informații de contact:

Adresa: Calea Moșilor, nr. 203, Spațiu Comercial,Sector 2, BUCUREȘTI

Telefon/Fax: 021/21 00 391, 031/817 05 07

Mobil: 0734 171 237 ;

Email: office@servicii-traduceri.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *