Sesiune, cafea si studenti

Succes nu constă în a nu comite greșeli, ci în a nu comite niciodată o greșeală și a doua oară.”

– Josh Billings

E exact ceea ce nu vroiam sa am. O sesiune agitata cu proiecte facute pe ultima suta de metrii, cu multa cafea, cola si nopti albe. Ca orice student, masterand, imi place agitatia si mai ales prima saptamana dupa ce se termina, insa odata cu trecerea anilor, sesiunea nu iti mai aduce emotii pozitive. In sesiune ai ocazia sa vezi colegi grabiti, studenti nervosi si agitati care se tem sa le zica parintilor vestile proaste. Dar important e, in sesiune sa nu faci niciodata mai mult decat poate  face organismul.

Asa ca dragi studenti, un student mai batran va spune sa nu fumati ca turcii fara sa va aeristi cel putin 1 h pe zi, sa nu beti 2 l de cafea sau de cola pe stomacul gol si nici la alcool sa nu va ganditi. Aveam un prieten care in sesiunea nici nu facea sex. Spunea ca isi pierde toata energia pentru invatat 🙂 Desigur incercati sa va alimentati sanatos, exclus fast-food. Nu de alta, dar daca te epuizezi inainte de examene si te mergi la urgente nu ai realizat nimic.

Apropo, daca vedeti ca ninge plecati la examen din timp. Lasati masina inzapezita in fatat blocului si fuga la orice alt mijloc de transport. Si fara copiute dragi studenti. Dupa cum zice un prieten care termina politehnica si in anul V e in anul IV. “Ori suntem ingineri ori nu mai suntem”.

Bafta multa in sesiune !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *