Smart Home Concept – Proiecte inteligente pentru casa visurilor tale

Cred că noi toți cei ce locuim la bloc ne gândim de cel puțin 5 ori pe săptămână la a ne lua catrafusele și a ne muta la casă fiindcă nu ne mai suportăm vecinii. Zic de 5 ori, fiindcă în weekend faci tot posibilul să stai cât mai puțin acasă. Însă nu toată lumea își și permite să construiască o casă mare. Dar dacă nu ai nevoie de o locuință cu un spațiu exagerat pe care nici să nu-l folosești, dacă preferi să faci economie și să ai o casă de dimensiuni potrivite nevoilor tale, departe de vecinii gălăgioși, atunci Smart Home Concept este echipa pe care te poți baza.

Proiecte de casa cu mansardă

Aceste proiecte case mici cu mansarda se bazează pe exploatarea spațiului disponibil pe înălțime. Astfel, tu te poți bucura de o casa compartimentată inteligent și un spațiu util, perfect pentru tine și familia ta. O casă de dimensiuni mai mici va aduce implicit cu sine și scăderi financiare substanțiale în faza de construcție. Echipa Smart Home Concept este formată din verificatori, experți tehnici, ingineri și arhitecți cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor. În funcție de proiectul pe care îl alegi din catalogul lor online, aceștia îl pot modifica fără probleme după cerințele tale, luând în considerare și spațiul de care dispui în curte. De asemenea, aceștia respectă chiar și cele mai exigente cerințe și se asigură că nu vor exista pierderi de materiale, ci vor fi achiziționate câte sunt necesare.

Proiectele lor sunt bazate pe soluții tehnice inovatoare, camerele sunt compartimentate în mod echilibrat, iar spațiul interior va avea o funcționalitate ideală. Odată ce te-ai decis în ce casa te-ai vedea locuind poți lua legătura cu echipa, iar ei îți vor prezenta versiunea 3D realistă a acesteia. Dacă dorești modificări, cum ar fi micșorarea sau mărirea suprafețelor încăperilor, adăugarea unui garaj, poate îți dorești alt tip de acoperiș, indiferent de cerințe, cei de la Smart Home Concept îți vor aduce visul la realitate. După modificări, vei vizualiza randarea 3D pentru a avea o perspectivă clară a aspectului final al casei. Proiectele pe care le au pe site au devenit extrem de populare și apreciate de clienți. Și nu numai pentru că sunt frumoase, ci și pentru că echipa oferă sfaturile potrivite încă din faza incipientă a proiectului, tratează fiecare proiect cu maximă seriozitate și profesionalism, se ocupă chiar și de tot ce ține de procesul de autorizație, până la finalul construcției când ți se predă casa la cheie.

Accesează pagina oficială www.smarthomeconcept.ro și alege-ți casa ideală.

Contact:

0728 407 562

0721 965 884

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *