Sotul a fost promovat ? Atunci merita un cadou de pe 999cadouri.ro

 

Probabil ca a muncit pe branci ca sa ajunga in punctul in care este azi si chiar si el stie ca n-ar fi reusit asta fara tine, fiindca in spatele oricarui barbat de succes se afla o femeie puternica. Te-a rasfatat in tot acest timp, apreciind munca pe care ai depus-o si tu, ca te-ai ocupat de casa si altele cand el nu putea, ca ati fost o echipa in fiecare moment al vietii. In orice relatie nu poate fi mereu 100% din partea ambilor parteneri, uneori unul poate oferi 20%, moment in care tu trebuie sa fii restul de 80%.

Desi a fost de multe ori plecat pe drumuri sau poate a stat peste program ca sa fie totul bine, mereu a avut grija ca tu sa fii fericita chiar si cand lipsea. Iti trimitea flori, te suna mereu sa te intrebe cum iti merge ziua sau venea acasa in toiul noptii cu mancarea ta preferata cand nu aveai chef sa gasesti.

Asadar, daca acum a ajuns intr-un punct al carierei sale in care a atins o noua culme a succesului, aceasta etapa trebuie neaparat sarbatorita. Veti merge poate la un restaurant fancy sau poate veti face o cina romantica acasa, iar tu poti sa ii faci ziua mai buna cu un cadou pe masura noii sale realizari.

Cadoul perfect pentru biroul sau

Fiindca un om de succes trebuie sa aiba si un birou frumos amenajat, care sa reflecte profesionalismul sau, alege din categoria de seturi de lux pentru birou de la 999cadouri.ro. Setul El Casco Executive Black este una din variantele care cu siguranta il vor incanta. El casco este unul dintre cele mai exclusiviste branduri ce produc accesorii de lux pentru birou. Toate produsele au insertie cu numar unic, ce garanteaza calitatea si durabilitatea, facandu-le obiecte ce pot fi folosite pe viata. Setul inspira rafinament, eleganta, ideale pentru o persoana care este deteminata, carismatica si cu putere de decizie.

Mare parte dintre accesorii pot fi personalizate cu numele sau, ceea ce va face cadoul unic. Contine o mapa pentru birou si piele vegetala tabacita, suport de ochelari din alama placat cu crom, finisat manual, suport pentru corespondenta din piele naturala, ceas de birou ce contine suport pentru instrumente de scris, un cutit pentru deschiderea corespondentei, suport elegant pentru cartile sale de vizita, suport pentru stick it notes si suport magnetic agrafe.

Acceseaza acest magazin online cu cadouri de lux si alege cadoul perfect pentru persoana iubita.

Contact: 0766 324 238 sau 0212109433

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *