Viitorul este sistemul de ventilatie cu pompa de caldura

Un sistem modern, foarte eficient din punct de vedere energetic redefineste nivelul de confort, ofera precizie, incalzire, racire, apa calda si caldura, ventilatie de recuperare de caldura si este deci de neegalat – vorbim despre tehnologia sistemelor de ventilatie cu pompa de caldura.

Daca dorim sa cunoastem mai multe despre acest domeniu cei de la Altecovent sunt specialisti. Aici gasim sisteme variate de ventilatie centralizata sau descentralizata, implicit ventilatoare pentru bai. Proiecteaza gratuit, monteaza, caroteaza, deci se deplaseaza oriunde in tara. Tot aceasta echipa poate consilia si deci va ajuta sa alegeti tipul corect de sistem.

Sa cunoastem sistemele de ventilatie cu pompa de caldura

Pompa de caldura este silentioasa. Nu presupune conexiune la gaz, nici macar un spatiu prea mare alocat pentru amplasarea sa. Poate furniza o temperatura anume pentru fiecare incapere. Iar avantajele de folosire cand vine vorba de un sistem de ventilatie centralizat precum acesta, nu se opresc aici:

  • Incalzire optima.

Are doua trepte de incalzire suplimentara, etapa unu schimbatorul de caldura rotativ cu entalpie si etapa doi, pompa de caldura reversibila.

  • Aer curat furnizat in incaperi.

Cu minima energie consumata ventileaza incaperile, acesta fiind si scopul principal. Adica nu mai deschizi ferestrele, nu mai stai in curenti de aer rece pentru a aerisi incaperile si vei avea un aer curat si fresh in casa.

  • Racire pentru confortul perioadei de vara.

Raceste eficient pe perioada de vara, asigura un climat potrivit pentru zilele toride.

  • Control eficient al umiditatii din incaperi.

In perioada verii dezumidifica, in timp ce in perioada de iarna realizeaza procesul de regenerare de umiditate. Adica mentine climatul potrivit in casa si din acest punct de vedere. Aerul prea uscat irita gatul, iar cand umiditatea este peste limite apare igrasia, mucegaiul.

Un astfel de sistem in portofoliul celor de la Altecovent este de la brandul de renume Komfovent. Dispune si de panou de control C5. Controlul centralei de ventilatie cu recuperare de caldura poate fi posibil prin telefonul inteligent, cu o aplicatie dedicata, optima pentru sisteme de operare atat Android, cat si iOS. Controlul unitatii poate fi realizat si pe computer sau pe diferite dispozitive externe sau sisteme – daca aveti casa inteligenta.

Detalii despre acestea regasiti si in pagina oficiala a celor de la Altecovent, unde puteti solicita nu doar oferta de pret, ci si proiectare.

Astfel de sisteme sunt tot mai prezente pe piata, viitorul in materie de climat sanatos asigurat in case.

Contact:

info@ventilatiecurecuperare.ro

0753 967 762

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *