Vine toamna – pregateste-te de bucate murate cumparand online de la noi.ro

Toamna este despre roadele bogate ale naturii. Orice gospodina se gandeste la cum sa conserve cantitatea destul de mare de produse. Fie ca vorbim de fructe sau legume, exista variante pentru ca acestea sa fie conservate in conditii excelente, pentru sezonul rece. Este acea perioada cand simtim pe la vecini miros de zacusca, de vinete coapte si de gemuri fel de fel. Iar aceste bunatati au nevoie de recipiente potrivite.

Pentru tot ce tine de pregatirile in acest sens noi.ro vine in ajutorul oricui, sursa ideala pentru a cumpara borcane, recipiente din plastic, pentru depozitat si conservat, la preturi rezonabile. Sticlele si borcanele sunt probabil la mai mare cautare. In seturi de 10 sau 24 spre exemplu, cu inchidere cu capace ermetice sau cu cele de tip sita, la noi.ro regasim oferte interesante. Asta pentru ca bugetul alocat recipientelor necesare sa nu ne sperie si sa investim mai degraba mai mult in deliciile culinare.

Muraturi homemade, o idee de business rentabila

Pentru cei care inca pastreaza retetele de la bunica si prepara legume in saramura exista un public avid dupa muraturi. Stim cum se spune, despre gusturi nu se discuta. Unii prefera saramura clasica, altii muraturile in otet. Pentru ca si pretul trebuie sa fie atractiv, gospodinele care tin ca pe roate un astfel de business au nevoie de varietate. Adica de recipiente de diferite gramaje, pentru a oferi publicului optiuni.

Pentru cei care abia ce incearca un produs nou, psihologia cumparatorului este sa nu opteze pentru cantitati mari dintr-o data. Optati pentru borcane mici de 200 de ml. O alta strategie ce poate fi aplicata se refera la a imparti mostre. Recipiente mici, diverse, sunt oricand in stocul de la noi.ro disponibile.

Pentru magazinele care au nevoie de a-si asigura marfa in mod constant magazinul noi.ro vine cu oferte atractive si pentru cumparaturi online. Principiul este cu cat cumperi mai mult,  cu atat pretul este mai convenabil. Comenzile pot fi plasate pe noi.ro, preluate de un agent cu care se vor stabili telefonic toate detaliile referitoare la comanda – cum va fi platita, cum va fi ridicata, fiind posibil sa fie totul paletizat si gata de ridicat. Noi.ro gestioneaza foarte bine comenzile celor care le trec pragul si cumpara clasic, dar si a celor care prefera online-ul.

Detalii si oferte curente regasim pe noi.ro.

Contact:

0771 680 398

comenzi@noi.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *