Voglio sapere l’italiano – descoperă bella Italia și limba italiană, cu Lingua TranScript

Indiferent de vârstă, de profesie, a cunoaște o limba străină este un atu. Sunt diverse contexte în care ne dăm seama de asta, unul dintre acestea fiind poate schimbarea domeniului de activitate. Mai ales acum, recrutorii sunt interesați să găsească candidați care cunosc limbi străine.

Sunt mulți români care au plecat peste hotare pentru a-și construi un altfel de viitor. Sunt mulți tineri care doresc să plece peste hotare pe perioade de timp pentru a urma cursurile școlilor bine cotate. Motivele pentru care ați fi interesați de cursuri limbi straine online sau urmate la sediul unui centru lingvistic sunt destul de multe. Când aveți un astfel de context în viața voastră nu uitați de Lingua TranScript.

Cursuri de limbi străine și seri de conversație în limbi străine

Fie că vorbim despre bella Italia și doriți să aprofundați cunoștințele de italiană, despre spaniolă sau germană, Lingua TranScript este sursa voastră. Acest centru lingvistic are o abordare interesantă și face ca procesul de predare-învățare să fie unul mai eficient. Cursanții ar urma să facă parte din grupe restrânse. Înainte de începerea unui curs, se parcurge și un test pentru a ști de la ce nivel se începe.

Pentru cei interesați de limba engleză, mai mult decât cursurile de limbă, vor descoperi un proiect aparte, dezvoltat tot de Lingua TranScript. Este vorba despre seri de conversatie in limbi straine și dezbaterile în limbi străine. În cadrul unor astfel de evenimente aveți șansa de a interacționa cu grupe de persoane ce au similare interese cu ale voastre.

Conversațiile țin cont de o temă anume și, pe lângă faptul că sunt interesante, un schimb de idei care vă va îmbogăți bagajul de cunoștințe, este de asemenea o oportunitate de a deprinde accentul potrivit când vorbiți într-o limbă străină. Asta pentru că în cadrul serilor de conversație în limbi străine veți avea ocazia să discutați și cu vorbitori nativi.

Îmbrățișați noul!

Nu vă sfiiți să încercați ceva nou. Suntem părtași la o societate în continuă schimbare. Viața însăși ne arată că dacă este necesar, trebuie să ne readaptăm rapid și să luăm decizii radicale. Să plecați din țară și să vă acomodați în altă parte poate fi o decizie necesară la un moment dat. Nu putem controla 100% astfel de aspecte, dar putem fi pregătiți, îmbrățișând noul.

Indiferent de vârstă, descoperiți limbile străine. Pentru ca atunci când auziți Voglio sapere l’italiano să nu dați fuga la dicționar, ci să înțelegi din start ce înseamnă, descoperiți cursurile de limbă străină de la Lingua TranScript! Detalii în pagina oficială.

Contact:

+4 0722 333 081

office@linguatranscript.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *