Vopseaua de exterior – nu o subestimati, alegeti calitatea vopselurilor de la IdealMIX

Mai toate produsele arata la fel, cel putin in aparenta. Pentru un necunoscator, cand vine vorba de vopseluri mai toate par la fel, difera poate culoarea si textura. Atentie insa, este de fapt una din marile greseli sa facem o alegere doar pe baza acestor aspecte. Vopseluri pentru exterior, formula complexa si rezistenta pe termen lung regasim la IdealMIX.

Iata ce conteaza atunci cand alegeti aceste produse:

  • Rezistenta la umiditate. Si nu numai, caci peretii casei exteriori sunt direct expusi razelor solare, diferentelor de temperaturi si intemperiilor.
  • Aici este mai degraba o chestiune de gust si daca nu sunteti conditionati de un plan urbanistic care sa va oblige sa aveti exteriorul intr-o culoare similara cu cei din imprejurimi aveti mana libera de ales.
  • Permeabilitate la vapori. Adica o vopsea lavabila exterior are proprietatea de a lasa peretii sa respire, cum se spune popular.
  • Rezista destul de bine pe termen lung? Incat sa nu permita petelor sa fie vizibile, sa nu fie o suprafata usor de zgariat.

Insa nu sunt de ignorat de asemenea si timpii de uscare – de cele mai multe ori aplicarea este in strat dublu, deci va conta si timpul de uscare. La fel de bine conteaza si capacitatea unei vopsele de a acoperi uniform suprafata.

Din cate tipuri sunt ce alegi?

IdealMIX, cu pagina oficiala Idealmix.ro are o gama destul de diversa de vopseluri, printre care si cele de exterior. Paleta cromatica disponibila aici este la fel de diversa desigur. Tot aici pot fi gasite si alte materiale care sa te ajute sa creezi acasa, atat in interior, cat si la exterior, locul de vis, perfect pentru tine. Asadar, seteaza-ti preferintele, ce vibe iti doresti sa ai acasa, caci de imbracat peretii in culori rezistente si vibrante se ocupa IdealMIX cu produsele sale.

In materie de vopseluri de exterior regasim aici vopseaua lavabila, cea lavabila siliconica sau elastomerica. Fiecare tip de vopsea este potrivita unui anumit context. Te vei orienta spre cea acrilica, daca vorbim de o zona cu umiditate ridicata sau la parter spre exemplu. In schimb, vopselurile siliconice sunt de ultima generatie, trebuie sa te astepti sa fie formula mai buna, dar si mai scumpa. Daca peretii sunt expusi total la intemperii, stratul de vopsea ar trebuie sa aiba si rol de protectie.

Consulta catalogul de vopseluri pentru fatade si pereti exteriori de la idealmix.ro.

Contact:

contact@idealmix.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *