Vreau sa fac cadou un sistem de navigatie GPS

Sistem de navigatie gps auto de la Autolux.ro

banner_autolux-ro

In noiembrie tata face 50 ani si mai ales ca e o varsta frumoasa, vreau sa ii cumpar ceva ce isi doreste de mult timp. O sa ma gandesc serios si o sa ii achizitionez un sistem de navigatie gps. Nu conduce foarte mult, insa ca si familie suntem pasionati de mici excursii prin tara la sfarsit de saptamana, ori in concedii. Iar un sistem de navigatie gps cu harta tarii nici nu e asa de scump cum ai putea crede la prima vedere, astfel ca daca dispui de 300 RON ai un gps cu harta destul de ok. Desigur ca nu imi permit sa ii fac un cadou mai scump de 500 RON, dar vreau sa ii daruiesc ceva folositor, cum imi place mie in general sa fac cadourile, adica chestii utile, iar consider ca un sistem de navigatie gps e un cadou ideal pentru el dar si pentru intreaga familie.

sistem-navigatie-gps-auto-smailo-joy-43-harta-romaniaSistem Navigatie GPS Auto Smailo Joy 4.3 Harta Romania

Sistemul de navigatie gps de la autolux.ro te avertizeaza vizual si sonor in momentul in care depasesti viteza regulamentara ori in momentele in care te aflii in apropierea camerelor radar fixe, oferindu-ti astfel mai multa siguranta si confort in timpul calatoriei. De asemenea este important de mentionat ca sistemul de navigatie gps auto smalio de la autolux.ro , datorita unui numar mare de Puncte de Interes preinstalate, gasesti usur orice atractie turistica, de la muzee, teatre, centre comerciale pana la bancomate si banci, aranjate in 28 de categorii, dispunand de adrese dar si de numere de telefon.

Asadar acesta o sa fie cadoul meu din luna noiembrie pentru tata. Nici nu e foarte scump un sistem de navigatie gps cu harta Romania, e 300 RON. Desigur preturile urca in momentul in care alegeti tot de la autolux.ro un sistem de navigatie cu harta full europa ori un brand mai consacrat, insa in general preturile sunt intre 300 si 1 200 RON (cele profesionale).

E la fel de posibil sa achizitionez un sistem care sa aiba si harta europei, insa nu sunt hotarat 100 %. Ideea e ca eu atunci cand comand accesorii auto ori piese auto o fac de pe autolux.ro datorita increderii pe care o am, avand in vedere ca au 12 ani vechime pe piata auto atat ca si magazin in realitate dar si prezenta online prin care isi diversifica sursa vanzarilor ! Chestia e am mai comandat produse de pea Autolux si voi ramane multumit si cu urmatoarea comanda si cel mai important lucru e, ca magazinul gazduieste 150 mii de accesorii auto si peste 1 milion de piese auto la pret de producator.

autolux_logo_38h2-2v

Program Telefonic si Magazin:

Call Center: 0748.405.954

Luni-Vineri: 08:00 – 21:00

Sambata: 09:00 – 20:00

Duminica: Inchis

Comenzile plasate in site sunt tratate cu prioritate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *